vineri, 5 septembrie 2014

My favorite flavors.

Cappuccino. Ploaie. Pulover. Vreme rece. Toamna. 
Scriu acest articol intr-o stare anosta, in care tot ceea ce imi doresc este sa zaresc o raza de soare, cat de mica, pe cerul innorat. In cazul meu, starea mea de spirit dintr-o zi este reprezentata de vremea de afara. Deci, daca ploua, sunt trista. Nu am dispozitia sa fac ceva, sunt plictisita, asteptand sa treaca timpul. Asteptand vremea cu soare.
Schimb programele intr-un mod rapid la TV, sperand sa gasesc un film, o emisiune care sa imi distraga atentia. Nimic. Revin la laptop, intru pe facebook, dar nici acolo nu gasesc nimic nou.
Dar, dintr-o data, imi aduc aminte de plicul de cappuccino care ma asteapta in raftul din bucatarie si imediat se schiteaza un mini-zambet pe fata mea. Ador ciocolata calda, cafeaua si cappucino. Simt ca as bea intruna si nici atunci nu m-as satura. Asadar, merg la bucatarie si pun ibricul pe foc, si deindata ce s-a incalzit, torn apa fierbinte in cana. Amestec. Nici doua secunde nu i-au trebuit, caci mirosul imbietor a ajuns imediat la nasul meu. Ahhhh! Cea mai minunata aroma de pe pamant.
Alte arome care imi plac mult sunt : mirosul de pizza abia scoasa din cuptor, parfumul bujorilor, mirosul cearceafurilor proaspat schimbate, aroma romului din prajituri, mirosul emanat de portocale si mirosul parfumurilor Power Woman de la Oriflame, Premiere Lux de la Avon, Euphoria de la Calvin Klein, Little White Dress de la Avon, Like a Million Miles Away de la Essence, Far Away Bella de la Avon si Lucia de la Oriflame. Mai sunt multe alte parfumuri care le am, dar sunt si alte parfumuri care imi plac mult si pe care mi le-as dori. Sper ca intr-o zi sa le am pe toate : Herve Leger Femme - il ador, Lady Million - l-am avut acum cativa ani, COCO CHANEL.
Cu siguranta mai sunt si altele, dar in acest moment nu imi vin in minte.

Care sunt aromele voastre favorite? Dar parfumuri?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă aștept cu o părere! ♥