joi, 21 august 2014

De ce nu renunta femeile la hainele care nu le mai poarta.


1. ,,Nu se stie niciodata".
De cele mai multe ori pastrez anumite haine care, cu toate ca nu le mai port/nu le-am purtat niciodata, ma gandesc ca o sa imi trebuiasca alta-data, venind bine in combinatie cu alte haine pe care le voi cumpara in viitor.


2. A costat mult.
Asta chiar e un motiv bun! O data ce am  dat o caruta de bani pe o haina, e greu sa renunt la ea ca si cum nu ar fi insemnat nimic.

3. ,,O s-o port!".
Cea mai banala scuza! Mereu spun asta, iar la urmatoarea curatenie in dressing dau peste aceleasi haine pe care am evitat sa le port, fara sa imi dau seama de ce.

4. Are o semnificatie importanta.
Se intampla sa fie cazuri in care hainele la care ar trebui sa renunt fie sunt de la cineva special, fie le-am cumparat cu un motiv anume si imi e tare greu sa ma despart de ele. Consider ca stau destul de bine in dulap, iar daca nu o sa mai aibe loc atunci cand voi face cumparaturi noi, o sa imi insusez unul din rafturile surorii mele.

5. Poate o sa ma ingras/slabesc pe viitor si o sa am nevoie de ele atunci.
Si acesta reprezinta un motiv destul de bun pentru care unele haine se afla si acum in dulapul meu. Ce se intampla daca, Doamne fereste, ma ingras intr-un timp atat de scurt incat nu am timp sa imi cumpar altceva care sa imi vina? Sa ramana acolo, in dulapiorul meu!





Like&Share articolului daca v-a placut!!!
Kisses!

2 comentarii:

  1. Eu am invatat de curand sa ... renunt. Si chiar o fac. La prima sortare a fost greu, cand am eliminat numai 10% din ce nu purtam, apoi mi-a fost mai usor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma regasesc perfect,Doamne:)))))Nu renunt la nicio hainuta

    RăspundețiȘtergere

Vă aștept cu o părere! ♥