miercuri, 20 august 2014

Detaliul care da un plus de farmec oricarei tinute.

Acum, cand vara este pe terminate, trebuie sa profitam cat mai mult de temperaturile ridicate care ne permit sa ne etalam trupurile in rochii lejere si fuste cat mai scurte. Exista si un citat care circula pe facebook : "Viata e prea scurta pentru fuste lungi." Ei bine, eu as modifica putin, schimband in vara. Indiferent de ce obiect vestimentar alegem sa purtam, trebuie sa fim constiente ca orice tinuta ar fi banala daca nu adaugam cel putin un accesoriu.Fie ca vorbim de cercei, inele, bratari sau coliere, daca stim cum sa le asortam putem crea cu mare usurinta un outfit ca la carte. Nu ne trebuie decat putina imaginatie si rabdare. 
Un colier pe care il ador si care merge de minune la foarte multe tinute este cel de la Atelierul de Acasa, un colier auriu din zale pe care il gasiti mai jos :
Un alt loc unde puteti gasi bijuterii foarte frumoase la comanda este Mica Moda, pagina de unde chiar si Alessia, frumoasa blondina care ne-a incantat cu hitul Vorbe letale, a cumparat, cazand prada superbelor coliere. Eu am 6 coliere extrem de sic primite de la Mica Moda :





Am multe coliere, coliere ce nu am avut ocazia sa le port vreodata, dar cu toate astea tot nu ma pot opri din comandat. Ma declar dependenta si nu am de gand sa renunt la asta!

Intr-o viitoare postare va voi prezenta toate colierele mele, de la cele mai elegante, la cele mai colorate.
Fiti alaturi de mine pana atunci! <3
Kisses!

4 comentarii:

  1. Sunt foarte frumoase! Am admirat produsele pe pagina lor de facebook si da, iti dau dreptate, sunt de admirat. Sa porti cu placere ce ai achizitionat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt superbe toate!! Sa le porti cu mare drag

    RăspundețiȘtergere

Vă aștept cu o părere! ♥