vineri, 22 august 2014

Valea Cernei - un peisaj rupt din basme.


Dupa toate scandalurile si vorbele rele aduse catre aceasta, Romania a fost si este denigrata de multe tari datorita scumpilor nostri conducatori. Toata lumea este ocupata sa vada aspectele urate ale tarii noastre, insa nimeni nu da toate rautatile la o parte si isi face timp sa exploreze frumusetile acestei tari.
Alaturi de peisajele sale de vis, Romania reprezinta o adevarata sursa de energie pozitiva, ganduri bune si fericire la pachet.



Ce sa faci atunci cand simti ca explodezi, atunci cand esti stresata si toate o iau razna? Nimic mai bun decat o mini-excursie prin teritoriul frumoasei noastre tari!

Poti vizita Sighisoara; Brasovul; cazanele Dunarii; Biserica de sub lac de la Cluj; Pestera ursilor din comuna Pietroasa, judetul Bihor; litoralul romanesc, dar dupa parerea mea, cele mai frumose peisaje nu le veti gasi nicaieri altundeva decat la MUNTE.
Ieri am avut parte de niste peisaje feerice oferite de frumoasele regiuni din Valea Cernei, un frumos loc intre Baia de Arama si Baile Herculane.

Atatea locuri frumoase, atat de putin timp la dispozitie ca sa le admir pe toate. Privelisti simple, autentice, aer proaspat. Ce ti-ai putea dori mai mult?


3 comentarii:

  1. Foarte frumos! Sunt multe locuri frumoase de vizitat, dar noi abia mai avem timp sa mergem de 2 ori pe an la bunici in vizita, la 2 ore distanta, ca sa luam o gura de aer curat. Imi doresc mult sa ajung la munte cat de curand. Te felicit ca ti-ai facut timp pentru a admira asa peisaje!

    RăspundețiȘtergere

Vă aștept cu o părere! ♥